Ons motto: ‘Kom gerust tot rust’ en dat kan gegarandeerd in onze gezellige Familieboerderij, Groepsaccommodatie en XL-vakantiehuis op Terschelling in het rustige en centraal gelegen dorpje Lies.


Jelle's Plak is ongeveer 1 kilometer verwijderd van de waddendijk. Bij helder weer ziet u ‘s avonds heel sfeervol de lichtjes van de dorpen en steden aan de wal onder een prachtige sterrenhemel.


Op ongeveer 2,5 kilometer afstand ligt het Noordzeestrand. Per fiets een mooi ritje van zo’n 10 tot 15 minuten. Op sommige plaatsen is het strand zelfs wel 1 kilometer breed!


Gastverblijven

De locatie  is  geschikt voor  het verblijf  van  18 personen  en  beschikt over negen 2-persoonskamers. Acht kamers zijn gelegen op de begane grond en deze zijn voorzien van een wastafel, douche en toilet. De 9e kamer is op de 1e etage en heeft een wastafel en toilet op de gang. 


De woonzolder

Op de eerste etage treft u een grote gezellige woonzolder aan vanwaaruit u een prachtig vrij uitzicht heeft over de polder en de waddendijk. In de zithoek is het fijn vertoeven bij de gezellige gashaard en heeft u de beschikking over WIFI, radio en televisie, cd-, dvd- en videospeler. U kunt gebruik maken van diverse leuke spellen, een groot assortiment aan boeken, tijdschriften, dvd’s, video’s en cd’s.


Het eetgedeelte bestaat uit twee grote eettafels met plaats voor 20 personen. De praktisch ingerichte keuken is voorzien van een grote inductiekookplaat, heteluchtoven, vaatwasser, ruime koelkast, vrieskistje, groot koffiezetapparaat, Senseo en waterkoker. Op verzoek kan een magnetron worden geplaatst.


Tijdens uw verblijf kunt u zelf uw maaltijden of BBQ verzorgen, of (delen hiervan) door ons laten bereiden.


De grote tuin, gelegen op de zuidzijde, beschikt over een ruim terras met een grote BBQ. De speelweide is voorzien van trampoline, schommel en glijbaan.  Wij heten u graag van harte welkom als onze gasten!


Reserveer nu via bedandbreakfast.nl

Reacties van onze gasten

Graag tot ziens bij Jelle’s Plak 

Gasten hebben ons gewaardeerd met een fantastische score van 9.1 en hiervoor hebben wij in dank de Zoover Award 2019 in ontvangst mogen nemen.